Luchthavenvervoer door heel Nederland.

Vlucht boeken, koffers pakken, deuren sluiten, koffers inladen, alles nog één keer nakijken en dan eindelijk vertrekken. Even weg uit Nederland. De vakantie is begonnen. Maar nog niet helemaal. Want door problemen op de weg moet u de kaarten erbij pakken om een alternatieve route te zoeken. Met veel vertraging komt u dan eindelijk aan op Schiphol. Op een afgelegen parkeerplaats is er plek voor uw auto. Met de koffers loopt u snel naar de bushalte. Eenmaal in de bus begint u te twijfelen bij welke vertrekhal u ook alweer uit moest stappen. De stress bereikt een hoogtepunt.

Dat is toch niet de bedoeling van een vakantie. Begin daarom uw vakantie al bij uw eigen voordeur met het luchthavenvervoer van Taxi Hamtax. Door de ervaren chauffeurs wordt u zonder problemen in een privé taxi tot bij de vertrekhal gebracht op alle grote luchthavens in Nederland. Als uw vlucht vertrekt vanaf Düsseldorf, Keulen, Weeze (Niederrhein) of Brussel is dat natuurlijk ook geen probleem. Geen zorgen bij vertrek en op de terugweg wordt u na een vermoeiende vlucht weer snel en veilig thuis gebracht. Zeg nou zelf: Dat is toch écht vakantie!

  • Ziekenhuis bezoek
  • Verzorgingshuis
  • Rolstoelvervoer
  • Vervoer met zorg

Onze chauffeurs zijn ervaren en gediplomeerd. Voor deze bijzondere vorm van vervoer hebben we speciale uitgeruste taxi’s en rolstoelbussen.

VIP VervoerLocaties