Taxi vervoer door heel Nederland.

Taxi vervoer na een avond uit, een heerlijk diner in een restaurant, een gezellige avond in het theater, een bezoek aan familie of vrienden, of welke activiteit dan ook. Taxi Hamtax staat voor u klaar!

Met ons wagenpark kunnen wij u verzekeren dat u snel, veilig en met alle comfort op uw plek van bestemming komt. Naast de taxi vervoer van personenauto’s maakt Taxi Hamtax ook gebruik van taxibussen. Hiermee kunnen grotere groepen efficienter en voordeliger vervoerd worden.

  • Makkelijk door heel Nederland
  • Veilig en Comfortabel
  • Gediplomeerde Chauffeurs
  • Altijd op tijd !

Door de gekwalificeerde, gemotiveerde en behulpzame chauffeurs brengt Taxi Hamtax uw taxirit naar een hoger niveau. Ervaar het zelf!

VIP VervoerWerkgebied

Contactinformatie

Taxi Vervoer op maat bij Taxi Hamtax


Onze wens bij Taxi Hamtax is dat iedereen die gebruik maakt van ons taxivervoer kan profiteren van de beste persoonlijke service.

Daarom bieden we u personen vervoer op maat. U kunt altijd contact opnemen met onze taxiservice om uw speciale wensen door te geven of een persoonlijke afspraak te maken over de prijs. Bij Taxi Hamtax helpen we u graag aan het beste taxivervoer in en rondom hierden, tegen de meest schappelijke prijs.

Over Taxi Hamtax

Taxi Hamtax streeft ernaar om op kwalitatief uitstekende wijze haar diensten te verlenen. Dit geldt voor al onze soorten vervoer.

Hamtax wordt elk jaar weer hoog gewaardeerd om de taxi service die zij biedt en de stiptheid en bekwaamheid van de chauffeurs. Wij beschikken over enthousiaste personeelsleden, zowel in fulltime als parttime dienstverbanden. Onze chauffeurs staan dag en nacht voor u klaar. De chauffeurs van Taxi Hamtax spannen zich dagelijks met veel plezier in, om uw rit comfortabel en veilig te laten verlopen.

Meer informatie