Contactinformatie

Taxi in Hierden nodig ?

Reis comfotabel met Taxi Hamtax van of naar Hierden en ervaar het gemak van een luxe taxi! De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dat kan! Onze Taxi in Hierden is er altijd snel! Stap in een taxi van Taxi Hamtax en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat.

Het dorp Hierden ligt aan de Hierdense Beek die van het Uddelermeer naar het Veluwemeer stroomt. Deze beek ontstond in de laatste ijstijd, dus meer dan twaalfduizend jaar geleden. Over de oudste geschiedenis van Hierden is vrijwel niets bekend. Wat we wel weten is dat er in de zevende eeuw in dit gebied al boeren woonden. Vanaf de tiende eeuw begon de bevolking te groeien. De naam Heyrde komt voor het eerst voor in een document uit 1331, opgesteld in naam van graaf Reinald II van Gelre. Hierin wordt nadrukkelijk over een dorp gesproken. Het document gaat over het verpachten van twaalf boerderijen door de graaf van Gelre.

Taxi Hamtax wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxi Hamtax kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Hierden vervoer! Wilt u in stijl, wij doen ook aan Limousinevervoer.

VV HierdenGemeente Harderwijk

Particulieren Vervoer met Taxi Hamtax


Bij Taxi Hamtax zijn we van mening dat iedereen moet kunnen profiteren van een comfortabele rit in een taxi tegen een scherpe prijs. Daarom bieden wij onze klant particulier taxivervoer met de hoogste service. Bent u dus op zoek naar het beste personen vervoer in en rondom Hierden, dan bent u bij Taxi Hamtax aan het juiste adres.

Onze vriendelijke chauffeurs staan in onze comfortabele, nette taxi’s 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar om u zo snel mogelijk naar uw bestemming te brengen. Ons taxivervoer biedt u vele voordelen waardoor u onbezorgd kunt genieten van een luxieuze rit.