Taxi Schiphol

Taxi Schiphol nodig? Bel Hamtax!

Taxi Hamtax heeft zich gespecialiseerd in luchthaven vervoer en voornamelijk in Schipholvervoer, daarom is dit bekend terrein voor ons. Dit maakt het makkelijker voor ons om uw reis van voordeur tot vertrekhal te verzorgen. Ons werkgebied strekt zich tot alle luchthavens binnen Nederland. Een goed begin van uw reis begint al bij het vertrek van huis naar de luchthaven met Taxi Hamtax.

Wij staan altijd voor u klaar, 24 uur per dag en 7 dagen in de week kunt u eenvoudig een taxi bij ons boeken voor een rit naar diverse luchthavens. Wegens eventuele drukte adviseren wij u om tijdig een taxi te reserveren bij ons voor luchthaven vervoer. Hamtax laat u nooit staan!

  • U reist met een taxichauffeur die het terrein goed kent en u exact voor de juiste gate afzet.
  • Indien gewenst zorgt de chauffeur ervoor dat hij een karretje voor u klaarlegt op Schiphol voor al uw bagage.
  • Zakelijk VIP Vervoer
  • Hamtax taxiservice laat u nooit staan!

Onze vaste lage tarieven zijn ook geldig voor de in omstreken liggende gebieden zoals o.a.: Hierden, Ermelo, Putten , Nijkerk, Zeewolde. Kortom er zijn geen extra voorrijkosten.

Contactinformatie

Luchthavenvervoer door heel Nederland.

Vlucht boeken, koffers pakken, deuren sluiten, koffers inladen, alles nog één keer nakijken en dan eindelijk vertrekken.

Even weg uit Nederland. De vakantie is begonnen. Maar nog niet helemaal. Want door problemen op de weg moet u de kaarten erbij pakken om een alternatieve route te zoeken. Met veel vertraging komt u dan eindelijk aan op Schiphol.

Op een afgelegen parkeerplaats is er plek voor uw auto. Met de koffers loopt u snel naar de bushalte. Eenmaal in de bus begint u te twijfelen bij welke vertrekhal u ook alweer uit moest stappen. De stress bereikt een hoogtepunt. Iedereen zijn bij voorbaat al gecharmeerd van een service, zoals wij die aanbieden, dus twijfel vooral niet en reserveer snel.